Risik Pada Hati Episod 24 Full Episode

 Drama Risik Pada Hati Full Episod 24


Episod 24 : 
Mak hayfa tuduh aisyah makan duit??..nantikan esok episod 24 baru setiap isnin hingga jumaat setiap jam 8 pagi di blog admin Resepi Ore Kito dan Basahjeruk. Jangan lupa follow facebook sebab dalam tu ada info tentang cite baru. Thanks.

Episod Lain sini : LINKLINK

Nantikan drama terbaru dari novel Risik Pada Hati karya hanni ramsul di bintangi pelakon utama yang terkenal iaitu Alif Satar, Ummi Nazeera dan Zara Zyaa akan di siarkan dalam slot Akasia di saluran Tv3 tidak lama lagi. Drama terbaru ini akan di siarkan di slot akasia Tv3 Malaysia setelah tamat drama yang tehad viral iaitu Bisik Bisik Gelora. Oleh itu jangan lepaskan tonton pertama anda dengan drama terbaru ini.

Nantikan siaran pertama ditayangkan di Tv3 malaysia dan juga Disney Hotstar bermula 27 Jun 2022 setiap isnin sehingga jumaat..Tv3 siaran pada jam 7 petang manakala disney hotstar 7 pagi isnin. Selamat menonton.


Risik Pada Hati

Jumlah Episod : 28
Tarikh Tayangan : 25 Jun 2022
Waktu Siaran : Isnin hingga Jumaat jam 7 malam
Rangkaian : Slot Akasia Tv3
Produksi : Zamriez Golden Pictures
Pelakon drama Risik Pada Hati : Alif Satar, Ummi Nazeera, Zara Zyaa, Shiqin kamal, Kak Ifa Raziah, Trisha ooi, Izzu islam, Shazia Rozaini dan ramai lagi pelakon tambahan.


Tonton Di sini yea :

Terbaru Lebih lama